We’re open but working remotely due to COVID-19. Reach us at 1-800-363-9127 (USA/Canada), 1-801-363-9127 (International), your contact’s direct number, or our website contact form.

Organisaties helpen om meer mensen te helpen

De COVID-19 Assessment, Tracking & Triage (CATT) tool is de kant-en-klare oplossing voor meldkamers ambulancezorg die helpt om het aantal inkomende niet-urgente meldingen bij de meldkamer van griepachtige symptomen te verminderen zodat ze de gemeenschap beter van dienst kunnen zijn tijdens de COVID-19 pandemie.

Wat onderscheidt CATT van andere COVID-19 tools?

In tegenstelling tot andere COVID-19 zelfevaluaties kan CATT voor elke organisatie aan hun eigen huisstijl worden aangepast en biedt CATT een aantal disposities (maximaal 11) waarmee relevante lokale informatie en begeleiding gegeven kunnen worden om het aantal noodoproepen te verminderen. Enkele van de aanpasbare functies:

Triages inbound emergency calls for acuity level.

Triageert het urgentieniveau van inkomende noodoproepen.

Features locally defined instructions, resources, and advice.

Voorziet in lokaal gedefinieerde instructies, hulpmiddelen en advies.

Embeds into an agency’s branded website and easily incorporates into established workflows.

Biedt een bruikbaarheidsniveau dat geschikt is voor het algemene publiek.

Offers a usability level that’s appropriate for the general public.

Integreert in de huisstijl van de website van de organisatie en kan eenvoudig worden samengevoegd met bestaande workflows.

Juiste hulpmiddelen. Nu. Speciaal ontwikkeld voor meldkamers ambulancezorg

Meer dan ooit worden meldkamers overbelast met niet-urgente COVID-19 meldingen en daarom hebben ze een geoptimaliseerde oplossing nodig waarmee mensen in de gemeenschap beter geholpen worden. CATT helpt om de ongekende druk op de capaciteit van medische hulpbronnen voor noodgevallen onder controle te houden met een oplossing die melders in staat stelt om zichzelf veilig te screenen, waarna ofwel wordt doorverwezen naar het alarmnummer ofwel aanwijzingen gegeven worden om de juiste lokale zorginstanties te raadplegen.

Ontwikkeld door professionals uit de ambulancezorg

CATT is gemaakt door leiders die gespecialiseerd zijn in workflows voor ambulancezorg en steunt op tientallen jaren ervaring en expertise van Priority Dispatch, Priority Solutions Inc. en haar non-profit partner, de International Academies of Emergency Dispatch—de wereldwijde normstellende organisatie die al meer dan 40 jaar begeleiding biedt in de industrie. En tot slot, de kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence – AI) waarvan CATT gebruik maakt, wordt aangeboden door Corti—een Europees bedrijf gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, dat uiterst hoogwaardige software ontwikkelt.

Priority Dispatch Logo
International Academies of Emergency Dispatch Logo
Corti Logo
Priority Solutions Logo